PROTEIN COFFEE - 250ML

3.50 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
3.50 лв 0.00 лв 0.00 лв 0.00 лв
  • Описание

PROTEIN COFFEE - 250ML

Вкусът на Body Attack Protein Coffee осигурява 25 грама висококачествен протеин и съдържа превъзходен екстракт от  100% кафе арабика за несравним аромат на кафе. Сладкия вкус се получава от натурални подсладители, без добавена захар.

Характеристики на продукта:

Кафе екстракт от 100% кафе арабика
Без добавена захар
25 g млечен протеин
100% аромат на кафето
75 mg кофеин
Без мазнини
Удобен, когато сте в движение и по време на тренировъчни занимания
Предоставя бърз енергиен стимул
Помага за развитието на мускулите и поддържа мускулатурата
Уникален вкус

Белтъкът, съдържащ се в напитката, до голяма степен се получава от добавения млечен протеин, съдържащ суроватъчен протеин и казеин. Тази смес произвежда вкусна "напитка", която подобрява концентрацията и от части допринася за достигане на препоръчителния дневен прием на белтъчини, като по този начин насърчава развитието на мускулите.

Когато сте на диета или се подготвяте за състезание и се чувствате уморени , Body Attack Protein Coffee може да ви даде това допълнително оасвежаване, от което се нуждаете.  Protein Coffee Body Attack е вкусна промяна в протеиновите шейкове и тренировъчните напитки свкус подобен на лате, така че ценителите на кафе също няма да бъдат разочаровани.

Кой може да се възползва от Protein Coffee Body Attack?

Атлети, които биха искали да намалят консумацията на месо, риба и колбаси, или които са преминали на вегетарианска диета
Лицата, които спазват диета с ниско съдържание на въглехидрати и високо съдържание на протеини
Любителите на кафето, които искат да изградят без мазнини мускулна маса или да поддържат мускулната маса през периодите на строга диета
Това е добра алтернатива за изотонична напидка преди и след тренировка
За здравословното и умствено развитие, хора които харесват лате, но искат да избягват да консумират прости захари
Хора, които не харесват протеинови шейкове, но искат да добавят повече протеини към диетата си

Protein Coffee на Body Attack не съдържа добавена рафинирана захар, което означава, че консумирате само захари, който се срещат естествено в нискомаслено мляко и млечен протеин. Protein Coffee Body Attack се вписва идеално в режима на здравословно хранене, който има за цел да ограничи консумацията на обикновени захари и да увеличи приема на протеин.

Body Attack Protein Coffee осигурява толкова протеини, колкото протеиновият шейк. Protein Coffee също е много удобен, тъй като може лесно да се съхранява в джоба или спортна чанта. Ако планирате по-дълъг път, просто поставете няколко кутии в колата.