АНАПОЛОН 50 мг Таблетки Canadian Pharmaceuticals

105.00 лв
Количество:
1
Цени за по-големи поръчки:
1 до 5 6 до 10 11 до 25 над 25+
105.00 лв 0.00 лв 0.00 лв 90.00 лв
  • Описание

АНАПОЛОН 50 мг Таблетки Canadian Pharmaceuticals

Тук можете безопасно и сигурно да купите АНАПОЛОН 50 мг Таблетки Canadian Pharmaceuticals онлайн. Продуктите са с най-добро качество одобрени от FDA. Опаковането е безопасно а доставката по Еконт е 100% дискретна. 

Ако имате въпроси относно нашите цикли и продукти, моля, не се колебайте да изпратите имейл. info@olympbg.com

Предимства от закупуването от Olympbg.com

Можете да закупите АНАПОЛОН онлайн точно тук на Olympbg.com безопасно и бързо. Вашата поръчка ще бъде изпратена на  същия ден (от пон-събота), ако  е направена преди обяд ще бъде изпратена на същия ден или на следващия работен ден, ако е направена след обяд.

Нашите продукти са произведени от съставки с най-висока чистота и се произвеждат на място в лабораторни условия. Никога няма да получите нискокачествен, нито препродаден продукт, ние контролираме всички области на веригата за доставки и се гордеем с предоставянето на ефективен и най-важното БЕЗОПАСЕН продукт. За разлика от други магазини и марки в индустрията, ние никога не предлагаме продукти които не отговарят на описанието. Повярвайте на Olympbg.com и няма да останете разочаровани.


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АНАПОЛОН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА

Състав:
Една таблетка съдържа: активно вещество - 50 мг оксиметолон. 
Помощни вещества: магнезиев стеарат; Kollidon CL; Ludipress.
Клас на лекарството: силно анаболен/андрогенен стероид (орален)
Активен живот: по-малък от 16 часа
Средна доза: мъже 50-150 мг/ден
Акне: Да
Водна задръжка: Да, висока
Високо кръвно налягане: Да
Токсичен за черния дроб:  Много

Обща информация:

Анаполонът е мощен анаболен стероид, получен от дихидротестостерон.  Анаполон остава силно активен тук, където се съобщава в стандартни тестове при животни, които показват значително по-висока анаболна активност от тестостерона или метилостостерона. Такива анализи показват, че андрогенността на Анаполон също е много ниска (1/4 до 1/7 от анаболната му активност), въпреки че резултатите от реалния свят показват, че е определено по-високо от това.

Анаполонът се счита за най-мощния стероид, който се предлага в търговската мрежа. Всеки начинаещ, който експериментира с този агент, вероятно ще спечели 5 до 15 кг мускулна маса и често може да бъде постигнао в рамките на шест седмици от употребата. Този стероид води до много задържане на вода, така, че голяма част от тази печалба ще бъде водна. Това често няма голямо значение за потребителя, който може да се чувства много голям и силен, докато приема Анаполон. Трябва да се отбележи обаче, че много бързо натрупване на маса може също да постави твърде голям стрес върху съединителната тъкан. 

Ефективни дози:

Когато се използва за покачване на сила и мускулна маса, ефективната дневна доза обикновено попада в обхвата от 50-150 милиграма (за мъжете). Това се приема в цикли, които траят не повече от шест до осем седмици, за да се сведе до минимум хепатотоксичността. Това ниво е достатъчно за драстично увеличаване на мускулната маса и сила. По-високи дози се прилагат рядко поради силната естрогенна природа на лекарството, както и високия потенциал за чернодробна токсичност. Анаполонът обикновено не се препоръчва за жени поради тенденцията му да произвежда вирилизиращи странични ефекти.

Странични ефекти:

Естроген: Анаполонът е силно естрогенен стероид. Гинекомастията често е опасение по време на лечението и може да се представи доста рано в цикъла (особено когато се използват по-високи дози). За да се избегнат силни естрогенни странични ефекти, може да се наложи да се използва анти-естроген като Aromasin® или Clomid®. Забележка: Анаполонът не се превръща директно в естроген в организма. Анти-ароматазните съединения няма да намалят значително естрогенната активност на този стероид.

Андрогенни: 
Андрогенните странични ефекти са възможни с това вещество, включително пристъпи на мазна кожа, акне и растеж на тялото / лицето. При по-високи дози е по-вероятно да причинят такива странични ефекти. Анаболните / андрогенните стероиди могат да утежнят загубата на коса при мъжете. Освен това жените са предупредени за потенциалните вирилизиращи ефекти на анаболните / андрогенните стероиди. Те могат да включват одебеляване на гласа, менструални нерасоилойения, промени в текстурата на кожата, растежа на косата на лицето и разширяването на клитора. Докато Анаполон е класифициран като анаболен стероид, той запазва забележителен андрогенен компонент.

Токсичност на черния дроб:
Анаполонът е с17-алфа алкално съединение. Тази промяна предпазва лекарството от деактивиране от черния дроб, което позволява много висок процент на влизане на лекарството в кръвния поток след перорално приложение. С17-алфа алкилираните стероиди могат да бъдат хепатотоксични. Продължителната или високата доза може да доведе до увреждане на черния дроб. В редки случаи може да се развие животозастрашаваща дисфункция. Анаполонът се счита за един от по-токсичните за черния дроб орални медикаменти, предвид високата му таблетка на милиграми и типичната доза. Поради това е препоръчително да посещавате редовно лекар по време на всеки цикъл, за да наблюдавате чернодробната функция и цялостното здраве. Приемът на С17-алфа алкилирани стероиди също обикновено е ограничен до шест до осем седмици, в опит да се избегне ескалиращ щам на черния дроб. Употребата на ТРАНСМЕТИЛ или друг хепатопротектор за детоксикация на черния дроб също се препоръчва, докато се приемат хепатотоксични анаболни / андрогенни стероиди.

Сърдечносъдови:
Анаболно / андрогенните стероиди могат да имат вредно въздействие върху серумния холестерол, което повишава риска от атеросклероза. Те могат също така да повлияят неблагоприятно върху кръвното налягане и триглицеридите, да намалят ендотелиалната релаксация и да поддържат хипертрофия на лявата камера - всичко това потенциално повишава риска от сърдечно-съдово заболяване и миокарден инфаркт. Хората с висок холестерол или с фамилна анамнеза за сърдечни заболявания трябва да бъдат особено внимателни, когато обмислят злоупотреба с ААС. Обърнете внимание, че оксиметолонът има особено силен отрицателен ефект върху чернодробното управление на холестерола, поради структурната му устойчивост на чернодробна разградимост и начина на приложение затова се счита за стероид с по-висок риск.

Потискане на тестостерона: 
Всички анаболни / андрогенни стероиди, когато се приемат в дози, достатъчни за повишаване на мускулната маса, се очаква да потиснат ендогенното производство на тестостерон. Без намесата на вещества, стимулиращи тестостерона(Clomid®), нивата на тестостерон трябва да се нормализират до четири месеца след спирането на стероидите. Имайте предвид, че продължителният хипогонадизъм (нисък тестостерон) може да се развие вторично от злоупотребата със стероиди, изискващи медицинска намеса.

Наличност:

Анаполонът се предлага на ограничен брой пазари за стероиди. Повечето пазари са подземни.